2019. június 18. kedd - Levente
Online hírfolyam
2016 jan. 08.
Cseh Lacit tá­mad­ják Hosszú Ka­tinka miatt
Sajnos világbajnok úszónk sem marad ki az úszóbotrányból.

Cseh két hete elmondta a véleményét, kiállt a szövetség mellett, most ennek a levét issza. Cseh László is beszállt az úszóbotrányba, ezért kap hideget-meleget a rajongóktól. A világ- és Európa-bajnok sztárúszó két hete nyilatkozott Hosszú Katinka kirohanásával kapcsolatban.Akkor sokak meglepetésére "Lacika" nem a szövetséget támadó versenyzőtársnak adott igazat, inkább kijelentette, nem érti Hosszút.

 

"Igazából nem is értem, mire gondol Katinka. Nekem sosem volt problémám a szövetséggel, mindig minden segítséget megkaptam" - mondta akkor a TV2-nek Cseh. A közvélemény egy része úgy gondolja, ezzel a mondatával elárulta Hosszút, és a támogatásért Gyárfás Tamásék mellé állt. "Meg is találták" emiatt közösségi oldalán. Cseh a feleségével, Diával posztolt közös képet, két követője oda írta le a nem éppen hízelgő véleményét.

 

"Laci, komoly csalódást okoztál az embereknek. El tudsz számolni a lelkiismereteddel Katinka elárulását illetően?" A mindig szimpatikus Cseh László tényleg csak két dolgot akar: úszni és olimpiai aranyat nyerni. Nagy kár, hogy belerángatták ebbe a méltatlan helyzetbe.

 

 

Forrás:ripost.hu

 

Fotó:MTI

Kereső

Kiválasztás törlése