2019. június 18. kedd - Levente
Online hírfolyam
2016 jan. 28.
Az ügyészség rács mögött akarja tudni Lagzi Lajcsit
Az előzetes letartóztatásból vasárnap szabadult zenészt két hét múlva visszavihetik a börtönbe, az ügyészség fellebbezett.

Galambos Lajcsi egyelőre kézről-kézre járt a sajtóban, mindenki kedvére tett, minden ígéretét betartotta.

 

Körbe-körbe kocsikázott

 

Szabadulása után újra tanulja, ízleli az életet, és ígéretéhez hűen minden egyes szabad percét azoknak az embereknek szenteli, akiket igazán szeret.A Lajcsi mocsai birtokához közel lakók elmesélése szerint vasárnap például kocsikázni ment a Galambos család. – Beültek az autóba, és csak mentek le-fel a falu körül – meséli egyikük – Látszott a gyerekeken, és Lajcsin is, hogy nagyon élvezték a rövid túrát. A születésnapjára egyébként nem jött nagy vendégség, szűk családi körben voltak, csendes buli volt – tájékoztatta a Bors olvasókat a szomszéd.

 

Viharfelhők gyűlnek

 

De Lajcsi éppen csak szippantott egyet a szabadság levegőjéből, máris újabb viharfelhők gyülekeznek a feje felett. Abban a tudatban kell élnie ugyanis az elkövetkezendő napokban, hogy hamarosan megint rács mögé kerülhet. – A budaörsi járási ügyészség írásban jelentette be, hogy fellebbeznek a szabadlábra-helyezés ügyében – erősítette meg a Bors értesülését Dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője. Márpedig ez nem jelent mást, záros határidőn belül három hivatásos bíró ismét belenéz a Lajcsi-aktákba, megvizsgálják az ügyészség indítványát, az érveket, mint ahogyan Lajcsi-védelmének szabadlábra helyezési kérelmét is. És döntenek. Amennyiben pedig a múlt pénteki döntéssel ellentétes döntés születik majd, akkor bizony Lajcsinak vissza kell vonulnia a székesfehérvári börtönbe.

 

A trombitás titka

 

A mulatós sztárt telefonon értük utol, és munkatársunktól hallott először arról, nyomasztó napok, hetek állnak előtte. Lajcsi nem kívánta kommentálni a hírt, ügyvédje azonban megtette helyette. – A védelem számított erre – közölte Dr. Fröhlich Krisztián. Lajcsi egyébként tegnap reggel a Music FM Önindító című műsorában azt is elmondta Bochkor Gáboréknak, van elképzelése arról, ki állhat a hátterében annak, hogy meghurcolják. – Egy ember, egy ügy és az én személyem – foglalta össze Lajcsi, mi lehet a háttérben. – Ez nem zenei ügy, ez ennél sokkal, sokkal, sokkal komolyabb. (...) Igen, igen, igen, igen, ismerheted őt, ismerheted a hozzád kapcsolódó dolgokkal, ez egy nagyágyú – célozgatott Bochkor egyik befolyásos ismerősére Lajcsi, többet azonban senkinek nem árult el, csak annyit: ezt a harcot megnyeri, mert az igazság mindig kiderül.

 

Forrás:borsonline.hu

 

Fotó:24.hu

Kereső

Kiválasztás törlése