2019. június 18. kedd - Levente
Online hírfolyam
2016 febr. 05.
Ledózerolnák a gyerekgyilkos rendőrnő házát
Lelkileg és fizikailag is összetört a gyermekgyilkos rendőrnő édesanyja.

A Blikk információi szerint a nagymama nem tudja feldolgozni, hogy elvesztette lányát és Mikit – ő volt az, aki megtalálta a két élettelen testet.

 

– Imádta a kisfiút, olyan büszke volt rá. A múltkor éppen azzal dicsekedett, hogy a kisfiú teniszezni kezdett – mondta el a Blikknek az egyik közeli barát, és hozzátette: orvost kellett hívni az idős asszonyhoz, sőt úgy tudja, végül kórházba is vitték. A borzalmas tett helyszínére eddig nem volt ereje visszamenni, ezért felvette a kapcsolatot lánya volt élettársának, V. Lászlónak édesanyjával, hogy tőle kérjen segítséget. Ő azonban kijelentette, sem ő, sem a fia nem lépheti át a horrorház küszöbét.

 

– A ház részben Lászlóé, ezt még együtt vették, együtt költöttek rá. Ha lezajlik az örökösödési eljárás, azonnal eladják majd az ingatlant – mondta el a Blikknek a bennfentes, aki hozzátette: még az is szóba került, hogy elbontják az egyébként is rossz állapotú házat, hogy írmagja se maradjon, és csak a telket árulják majd. Mint megtudtuk, egyelőre még arra sem volt ereje senkinek a gyászolók közül, hogy legalább a borzalmas vérfürdő után kitakarítson.A tragédia helyszínétől 300 méterre áll egy feszület az utcán, az lett a zarándokhelye az ismerősöknek és barátoknak.

 

Mint arról a Blikk beszámolt, P. Bernadett, a XVIII. kerületi rendőrkapitányság körzeti megbízottja feltehetőleg előre kitervelten, szolgálati fegyverével végzett 10 éves kisfiával és magával. A tragédia okai valószínűleg abban keresendők, hogy az anya új életet kezdett egy másik rendőrrel, de érzelmei visszahúzták gyermeke apjához. Ezért szakított élettársával, de két szék közül a pad alá esett, mert a volt férje hallani sem akart a békülésről.

 

Forrás:Koós Szabolcs/blikk.hu

 

Fotó:Pozsonyi Zita

Kereső

Kiválasztás törlése