2019. május 19. vasárnap - Ivó, Milán
Online hírfolyam
2016 márc. 11.
Lagzi Lajcsi Olaszországba távozott a családjával
Veszélyes játékot űz Lagzi Lajcsi. Nem olyan régen azzal volt tele a sajtó, hogy a trombitás külföldre költözne családjával.

A mulatós király, aki január végén szabadult az előzetesből, ezt határozottan cáfolta, és a Best magazinnak elmondta, csak utazgatni szeretne családjával. Nagy vágya, hogy gyermekei külföldön tanuljanak, de ez nem azt jelenti, hogy le is telepednének.Lajcsi jelenleg Olaszországban van egy zarándoklaton csalájával.

 

De kérdés, hogy ezt megteheti-e?

 

- Szabad ember, elhagyhatja az országot - nyilatkozta dr. Frölich Krisztián, Lajcsi ügyvédje - Az eljárási szabályok szerint meg kell jelennie a hatóság előtt, ha szükséges. Ügyfelem természetesen nem szeretné kivonni magát az eljárás alól. Sőt kijelentette, hogy mindenben együttműködik a hatósággal, és ez a jövőben is így lesz. Ha el akar költözni az országból, azt az unión belül megteheti - zárta beszédét a védő.

 

Végh József kriminálpszichológus szerint üzenni akart a zenész azzal, hogy elutazott családjával. A szakember szerint így akarja kifejezni, hogy elégedetlen a hazai viszonyokkal.

 

- Biztos, hogy nem menekülni akar, inkább lelki megnyugvást keres. Azt gondolom, hogy a jövőben még inkább a családja felé fordul, és körültekintőbb lesz minden téren. Szerintem jó felé indul el, ls tisztességes életet fog élni -nyilatkozott Végh.

 

Forrás:blikk.hu

 

Fotó:nlcafe.hu

Kereső

Kiválasztás törlése