2019. június 18. kedd - Levente
Online hírfolyam
2016 júl. 20.
Esztergom is megtalálható az országos szextérképen
Mátészalka 2016 nyarának pornófővárosa hazánkban – derült ki a legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal legutóbbi kutatásából.

Tavaly év végén a kazincbarcikaiak keresték a legtöbb online pornót, idén nyáron Mátészalka végzett az első helyen. Korábbi felmérésekből kiderült, hogy július második felében tetőzik a szexuális tartalmak keresése az interneten. Ennek apropóján a Szexrandi.hu idén is utánajárt annak, hogy a júliusi csúcsidőben mely városokban izzanak a leginkább a monitorok. Tavaly év végén a kazincbarcikaiak keresték a legtöbb online pornót, idén nyáron Mátészalka végzett az első helyen.

szexterkep 2016nyar

Barcikán nagyon visszaeshetett a pornófogyasztás, idén ugyanis csak a tizenharmadik helyre voltak jók. Mátészalka után Kisvárda és Szerencs fértek még fel a dobogóra, azaz ezekből a városokból keresik a legtöbb szexuális tartalmat az interneten. Budapest idén sincs a toplistán, a tavalyi második Nagykanizsa és a hatodik Cegléd viszont idén is bekerült a top 15-ös listára, csakúgy, mint Kazincbarcika mellett Szekszárd és Pápa.

 

Forrás és fotó:dace.hu/minap.hu

Kereső

Kiválasztás törlése