hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Esztergomi Vitézek RAFC - Baj KSE 26-15
Online hírfolyam
Esztergomi Vitézek RAFC - Baj KSE 26-15
2016. szept. 06. / 09:37
Felkészülési mérkőzésen fogadta a megyei bajnokságban szereplő Baj KSE csapatát a szintén megyében induló Esztergomi Vitézek RAFC kézilabda szakosztályának felnőtt férfi csapata szombaton a Pézsa Tibor Sportcsarnokban.

Már a találkozó első perceiben jól látszódott a hazai csapat fölénye, amely a félidő végére hat gólos különbséget mutatott (12-6). A jól kidolgozott variációknak köszönhetően a második félidőben tovább növelte előnyét az Esztergom, így a találkozó végeredménye 26-15 lett a hazaiak javára.

 

Szendi Gábor játékos-edző a mérkőzést követően elmondta, hogy sikeresnek értékeli mind az egyhónapos alapozó felkészülésen elvégzett munkát, mind pedig a mérkőzésen nyújtott teljesítményt. Továbbá elmondta, hogy a mai edzőmérkőzés fő célja volt, hogy éles helyzetben is kipróbálja a fiúkat, és megtalálja mindenkinek a számára legmegfelelőbb pozíciót.

 

A következő mérkőzés már a Megyei Bajnokság első fordulója lesz szeptember 17-én 18 órakor, Tata csapatát fogadják a Dobó Katalin Gimnázium tornatermében. Előtte felnőtt női mérkőzés lesz, szintén itt 16 órai kezdettel Környe csapata ellen.

 

 

 

Esztergomi Vitézek RAFC Kézilabda csapata: Kónya Norbert, Szendy Gábor, Gáspár Gergő, Hanzó Szilárd, Balassa Dániel, Heckel Zoltán, Varga Gergő, Illyés János, Erdész Dávid, Juhász Gábor, Tóth Mihály, Vicsai Csaba, Szabó Balázs, Petricevics Marko, Sulyok Tamás

 

Kapusok: Horváth Tibor, Vozák Dániel