hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Új küzdelmek várnak a Vitézekre
Online hírfolyam
Új küzdelmek várnak a Vitézekre
2016. okt. 28. / 13:26
A játékos-edzőként tevénykedő dél-afrikai Zwelakhe Sodlala által irányított csapat egyre inkább összeáll, a dél-afrikai irányító remekül mozgatja a jobbára fiatal játékosokból álló csapatot.

Az Esztergomi Vitézek férficsapata holnap 14 órakor a Fehárvár RK együttesét fogadja az NB I. harmadik fordulójában. A Vitézek az első körben 52-17-re győztek Szegeden, a második fordulóban viszont - komoly játékvezetői ellenszélben - 12-5-re kikaptak Kecskeméten. A csapat azóta begyűjtött egy tornagyőzelmet is, hiszen Szegeden megnyerte a három fordulóból álló Magyar Kupa utolsó állomását, összesítésben pedig 3. lett a sorozatban.

 

Koller Józseftől, a Vitézek elnökségi tagjától megtudtuk, hogy a fehérváriak ellen kötelező a győzelem a csapat számára. Vendégeik egyrészt újoncok a bajnokságban, másrész 91 pontos vereséggel kezdték a szezont. A Sölösi László, valamint a játékos-edzőként tevénykedő dél-afrikai Zwelakhe Sodlala által irányított csapat egyre inkább összeáll, a dél-afrikai irányító remekül mozgatja a jobbára fiatal játékosokból álló csapatot. A Vitézek jelenleg a második helyen állnak a bajnokságban, győzelmükkel megerősíthetik dobogós pozíciójukat.

 

Forrás:K.A./kemma.hu

 

Fotó:szeretgom.hu