hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/A Vitézek legyőzték a Gorillákat
Online hírfolyam
A Vitézek legyőzték a Gorillákat
2017. márc. 13. / 10:02
Nagyarányú győzelemmel kezdte a tavaszi idény az Esztergomi Vitézek felnőtt alakulata, mely a hétvégén hazai pályán 64-12-re legyőzte a Szegedi Gorillákat.

A felnőttek mellett a fiatalok és lányok külföldön remekeltek.

 

Esztergomi Vitézek RAFC-Szegedi Gorillák 64-12 (31-7). Esztergom RCH stadion. Száz néző. Vezette: Töröcsik Sándor Vitézek: Németh, Heckel, Robotá, Jámbor, Bradu, Rácz R, Sölösi D, Koller, Mándoki, Suiogan T, Kiss I, Zaiba, Sovány, Remsik, Zwelakhe. Csere: Csákvári, Szakály, Gyurcsik A, Iftode, Volentér, Lábos P. Célok: Zwelakhe 44, Sölösi D 5, Suiogan T 5, Raul 5, Iftode 5. Edzők: Sölösi László és Zwélakhe Sodlada.

 

Már az első perc végén vezetést szereztek a Vitézek. A szegedi előre rúgást követően Zwelakhe a félpályánál elcsípte a tojáslabdát majd óriási sebességgel lefutotta a vendégek védelmét. Céljával megadta az alaphangot a mérkőzésnek, mert ettől kezdve a Vitéz csapat a félidő végéig kézbe tartva a mérkőzést, jól játszva biztos előnyt tudott szerezni. A szünet nem okozott törést a hazaiak további játékában. A játékrészek közötti összhang megfelelően működött és a csapat Zwelakhe irányításával nagyszerűen játszva esélyt sem adva a vendégeknek, megérdemelve nagyarányú győzelmet aratott.

 

A héten szombaton A székesfehérvár vendégeként lép pályára csapat. Ugyan ezen a napon Böhm Balázs, Suiogan Károly és Bíró gábor edzők vezetésével a Zágrábi Mladost vendégeként léptek pályára a Vitézek fiataljai, valamint női rögbiseink. Az U14-es csapatunk nagyon jó meccsen 18-2-re nyert, míg t U17-es játékosok 29-17-re verté a zágrábi fiatalokat. Női együttesünk rögtönzött 7-es tornán a Mladost, Ljubljana mögött a harmadik helyen végeztek, míg negyedik a NK Zágráb lett.

 

Forrás: infoesztergom.hu