hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/A szeszen kaptak össze az esztergomi buszvégen
Online hírfolyam
A szeszen kaptak össze az esztergomi buszvégen
2017. márc. 13. / 10:29
Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették a támadókat. Az Esztergom Rendőrkapitányság garázdaság és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44, 41 és egy 30 éves esztergomi lakos ellen.

A gyanúsítottak 2017. március 11-én 16 órakor az esztergomi autóbusz állomás várótermében vitába keveredtek egy 46 éves férfival. Az egyik férfi kérdőre vonta a sértettet, hogy korábban adott neki egy üveg bort, valamint két doboz sört és azokat, vagy az árát szeretné visszakapni. A padon ülő férfi közölte, hogy nem tud fizetni.

 

Ezt követően a három támadó a férfit a falhoz lökte, testét több helyen ütötték, rúgták majd a padlóra esett, eszméletét vesztette. A tettesek a férfi mobiltelefonját a terem hálózati dugaljában lévő töltővel együtt eltulajdonították. A helyszínre érkező járőrök a kihívóan közösségellenes magatartást tanusító támadókat elfogták és az egyik férfi csomagjából a telefonkészüléket lefoglalták. A nyomozók a bűncselekmény elkövetőit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

Forrás és fotó:police.hu