hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Lebuktak a sárisápi dílerek
Online hírfolyam
Lebuktak a sárisápi dílerek
2017. márc. 31. / 10:16
A Dorogi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két sárisápi lakos ellen.

A gyanúsítottak az utóbbi hónapokban Sárisáp területén több környékbeli fiatalnak kábítószernek minősülő anyagokat értékesítettek. A nyomozók a 27 éves férfi lakását átkutatták és a konyhában különféle tárolóedényekből bruttó 224,2 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, a hűtőszekrényből bruttó 84,9 gramm kábítószergyanús fehér kristályos anyagokat, továbbá adagoláshoz, csomagoláshoz szükséges tárgyakat foglaltak le.

 

A bűnügyi osztály munkatársai a 24 éves férfi lakásán további bruttó 196,8 gramm marihuánát, digitális mérleget és több százezer forint készpénzt foglaltak le. A rendőrök a két férfit mintavételre előállították és a velük szemben alkalmazott drog gyorsteszt eredménye a tiltott szer használatát megerősítette. A nyomozók a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

Forrás és fotó:police.hu