Főoldal/Online hírfolyam/Melegedő és szállás a hóvihar miatt Esztergomban rekedtek számára
Online hírfolyam
Melegedő és szállás a hóvihar miatt Esztergomban rekedtek számára
2017. ápr. 19. / 17:02

Melegedőt alakított ki Esztergom Város Önkormányzata azok számára, akik a havazás miatt nem tudnak hazajutni Pilisszentlélekre és Dobogókőre.

Romanek Etelka polgármester elmondta: a rendkívüli időjárási helyzet miatt járhatatlanná vált a dobogókői út, a délután 15.00 órás menetrendszerinti autóbuszt a katasztrófavédelem munkatársai kísérték fel, ezt követően az utat bizonytalan ideig lezárják a közúti forgalom elől. A lezárás a nedves hó miatt leszakadó faágak, illetve kidőlt fák miatt szükséges, a katasztrófavédelem szakemberei és E-On munkatársai folyamatosan dolgoznak a károk elhárításán.

 

 

A katasztrófavédelem kérésének megfelelően Esztergom Város Önkormányzata a Kőrössy kollégiumban (Esztergom, Szent István tér 6.) biztosít szállást, melegedőt azok számára, akik nem tudtak hazajutni Pilisszentlélekre és Dobogókőre. A szakemberek tájékoztatása szerint napközben a legtöbb érintettnek sikerült hazajutnia, egyelőre azonban bizonytalan, hogy mikor nyitják meg ismét a forgalom előtt az útszakaszt. A pilisszentléleki óvodában holnap szünetel a nevelés.

 

Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal

 

Fotó:hidlap.hu