hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Razziák esztergomi és nyergesi szórakozóhelyeken
Online hírfolyam
Razziák esztergomi és nyergesi szórakozóhelyeken
2017. máj. 15. / 13:35
Szórakozóhelyeket ellenőriztek Esztergomban és Nyergesen Nyergesújfalun és Esztergomban ellenőriztek szórakozóhelyeket a rendőrök szombaton.

Az akció során összesen 307 főt igazoltattak. A NAV munkatársai is jelen voltak, akik több hiányosságot tártak fel. Az Esztergomi Rendőrkapitányság beosztottjai május 13-án, 18-22 óra között a Nyergesújfalui Rendőrörs illetékességi területén ellenőrizték a szórakozóhelyeket. 19 rendőr a társhatóság munkatársaival együttesen ( Esztergom Járási Népegészségügyi Intézet, Esztergomi Polgármesteri Hivatal, NAV) a rendőrőrs területén, 10 szórakozóhelyen 120 főt igazoltattak.

 

A fenti időszakban a rendőrök fokozott ellenőrzést végeztek: 4 ittas járművezetőt, 1 fő szabálysértési körözöttet, 2 fő engedély nélküli gépjárművezetőt, 1 fő lejárt vezetői engedéllyel rendelkező személyt ellenőriztek és 1 főt helyszíni bírságoltak kötelező-felelősségbiztosítás hiánya miatt. Összesen 136 gépjárművezetőt szondáztattak, amelyből 4 esetben jelezett pozitív értéket a szonda. (Az esztergomi rendőrök a hétvégén 7 ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból.) A szórakozóhelyek ellenőrzései 22 órától Esztergom területén folytatódtak. A vendéglátóipari egységekben a Népegészségügyi Intézet és a NAV munkatársai több helyen hiányosságokat tártak fel.

 

Forrás, fotó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, hidlap.hu