hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/A Kecskemétet győzték le a Vitézek
Online hírfolyam
A Kecskemétet győzték le a Vitézek
2017. máj. 15. / 16:44
Legyőzte az Esztergomi Vitézek csapata a vendégként pályára lépő Kecskemétet szombaton a Prímás-szigeten.

Ezzel az esztergomi rögbisek megszakították a kecskemétiek győzelmi sorozatát. Ragyogó idő, kitűnő pálya várta csapatokat az RCH Stadionban szombaton. A vendégek legerősebb összeállításban, míg a Vitézek két stabil játékosuk nélkül kezdték a mérkőzést. Suiogán Timár és Stigmajer Márk Angliában tesztmérkőzésre kaptak meghívást és ott léptek pályára. Az összecsapás tapogatódzó játékkal indult.

 

Mindkét együttes a biztonságra törekedve játszott. A 20. percig csak egy-egy büntetőrúgás (kihagyott) borzolta az idegeket, majd 21. percben Sovány réven vezetést szereztek a hazaiak, de rá pár percre egy sikeres vendégtámadásból egyenlített a Kecskemét (5-5). A második játékrészben erősítettek a Vitézek és erőszakos gyors játékkal felőrölték a vendégcsapat védelmét, megszakítva a Kecskemét győzelmi sorozatát. A Vitéz-sereg megérdemelt győzelmet szerzett. RÖGBI NB I Esztergomi Vitézek RAFC- Kecskemét 30-5 (5-5)

 

Esztergom RCH stadion 150 néző. Vezette:Töröcsik Vitézek: Varga, Németh, Fantanaru, Jámbor, Ágotai, Visi, Rácz, Koller, Mándoki, Suiogan K, Raul, Sovány, Volentér, Kiss I, Zwhelakhe. Csere: Nagy R, Sölösi D, Remsik, Hidasi, Lábos, Hajdú Célok: Sovány 10, Suiogan K 5, Raul 5, Rácz R 5. Edző: Sölösi László, Zwelakhe Sodladla

 

Forrás, fotó: infoesztergom.hu