hírdetés
nav-fekvő
Főoldal/Online hírfolyam/A Time Gate Cafe az esztergomi kispályás bajnoka
Online hírfolyam
A Time Gate Cafe az esztergomi kispályás bajnoka
2017. jún. 14. / 12:30

Befejeződött a 25. Városi Kispályás Bajnokság Esztergomban.

Több mint 10 év után szervezték újra a bajnokságot, egyenlőre egy osztályban, 10 csapattal. Három fordulóban – ősz – tél – tavasz – dőltek el a végső helyezések. A legjobb teljesítményt a nagyon masszív és egységes, dorogi illetőségű TIME GATE CAFE nyújtotta, így méltón szerezte meg a bajnoki aranyat a második a PORTOBELLO és a harmadik ITAL FC. előtt. A gólkirály is a győztes csapatból került ki, Flórián Márk személyében.

 

A díjátadás előtt egy mérkőzés is volt, ahol a győztes csapat találkozott a többi csapatból összeállt válogatottal. Ezt az összecsapást a válogatott nyerte 2-0ra. Ezután került sor az eredményhirdetésre és egy zsíros kenyér partira. Ezen Pál György igazgató köszönetet mondott a városi vezetésnek, személyesen Erős Gábor képviselőnek, hogy segítséget nyújtott a bajnokság újbóli beindításához és megépítették a Csarnok mellett a kifogástalan minőségű salakos kispályát.

 

Utána Osvald Zsolt főszervező értékelte a pontvadászatot és átadta a csapatoknak a megérdemelt díjakat. A nyári pihenő után, szeptember elején kezdődik a 26. Városi Kispályás, a szervezők reményei szerint még több csapattal.

 

Forrás:Sajtóközlemény/Pézsa Tibor Sportcsarnok

 

Fotó:fertoszentmiklos.hu(illusztráció)