hírdetés
nav-fekvő
Főoldal/Online hírfolyam/A meccs végén egyenlített a Budaörs
Online hírfolyam
A meccs végén egyenlített a Budaörs
2017. aug. 14. / 09:28

A Merkantil Bank Liga 3. fordulójában: Budaörs - Dorogi FC 2-2.

Augusztus 13-án, szombaton, Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban játszották a mérkőzést. Játékvezető: Takács János Asszisztensek: Hofbauer Roland, Szilágyi Norbert. A Budaörs összeállítása: Bese, Marques-Airosa (Csobánki 82. p), Ódé, Kékesi, Tányéros, Sajbán Miklós (Szántó 55. p), Sajbán Máté, Bakos, Horváth (Menyhárt 73. p), Czvitkovics, Deli Márió.

A Dorogi FC statisztikája: Vajda D., Füredi, Németh, Mészáros, Hauser, Szedlár (Nagyházi 60. p), Csató, Kamarás, Bora, Faragó (Berkó 83. p), Simon (Vígh 76. p) Gólszerzők: Sajbán Máté 44. és 87.; Simon 45., Faragó 48. Sárga lap: Ódé; Mészáros, Nagyházi.

 

Tóth Csaba szakmai igazgató összefoglalója a meccsről: A mérkőzés végeredménye a helyzetek alapján nekünk hízelgő, hiszen három helyzetből kettőt értékesítettünk. Az ellenfélnek több lehetősége volt, de nem tudták gólra váltani. Sajnos megint mi kaptuk az első gólt, hiába terveztük, hogy anélkül kellene végigjátszani az első félidőt. A sors visszaadta a lehetőséget, hiszen labdát szereztünk és abból egy nagyon szép támadást követően Mészáros passzát Simon értékesítette. 1-1-gyel fordultunk, jobban is jöttünk ki a második félidőben.

 

Forrás, fotó: dorogifc.hu

 

Sikerült Faragó találatával a vezetést is megszereznünk, innentől kezdve azonban nagyon átrendeződött a játék képe. Csak kontrában tudtunk játszani, az ellenfél nagyon benyomott minket a kapu elé. Szépen tudtak ívelgetni, a kapu előtt játszottak, ott próbáltak meg labdát szerezni. Mi nem voltunk elég hatékonyak a kontrában. A végén kaptunk egy gólt. Fontos lenne, hogy megtanuljunk már végre nyerni, mert ott volt a lehetőség előttünk. Egy mérkőzés 90 percig tart, végig kell védekezni az utolsó pillanatig, akkor is, amikor az ellenfél nyolc játékost vonultat fel a támadó zónában. Ha jobban koncentráltunk volna, végre behúzhattuk volna ezt a nagyon szükséges győzelmet. Köszönjük a sok szurkolónak, aki a helyszínen biztatta a csapatot!