hírdetés
nav-fekvő
Főoldal/Online hírfolyam/Szoros meccsen kapott ki a Dorog
Online hírfolyam
Szoros meccsen kapott ki a Dorog
2017. aug. 28. / 16:16

A Merkantil Bank Liga, 6. fordulójában: SOROKSÁR SC - DOROGI FC 2:1.

Jegyzőkönyv: SOROKSÁR SC: Kovács, Valencsik, Fülöp, Gyepes, Orosz, János, Albert, Tamási, Gyömbér, Derekas, Dvorschák Vezetőedző: Lipcsei Péter DOROGI FC: Vajda D., Németh, Szellák, Sitku, Mészáros, Berkó, Kamarás, Bora, Szalai, Faragó, Simon Vezetőedző: Schindler Szabolcs. Gólszerzők: Gyepes (1. félidő 45. perc, 70. perc) , Faragó (66. perc) Sárga lapok: Szalai (27. perc), Derekas (74. perc) Szellák (75. perc)

 

Az 1. félidő krónikája: 1. perc: A Dorog csapata végzi a kezdőrúgást. 6. perc: Első kapu felé tartó lövésünk Mészáros Áron nevéhez fűződik. A meccs egyenlőre kiegyenlített. 11. perc: Veszélyeztetett a Soroksár is, de a kapusunk a helyén volt. 25. perc: A Soroksár veszélyeztetett, János Norbert rúgott alig a kapu mellé. 45+1: 1-0-ra vezet a Soroksár. Szabadrúgást követő kavarodásból Gyepes kotorta a labdát a bal alsó sarokba. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, a Dorog főleg kontrákkal veszélyeztetett.

 

2. félidő krónikája: 58. perc: Cserélt a Dorog Fc, Kamarás helyett Szedlár lépett pályára. 64. perc: Sárgát kapott Szalai! 66. perc: GÓÓÓÓÓÓL 1-1 Faragó szépen lépett ki a védők között és okosan helyezte a labdát a kapuba. 69. perc: Cserélt a Dorog, Faragó helyett Perovics lépett a pályára. 70. perc: Ismét vezet a Soroksár, ismét Gyepes. 75. perc: Sárga itt, sárga ott! Derekas és Szellák! 83. perc: Újabb csere, Sitku Illés helyett Vígh Ádám lép a pályára. 90. perc: 3 perc hosszabbítás, mindent bele! Vége a mérkőzésnek, az eredmény már nem változott. Soroksár SC - Dorogi Fc 2-1.

 

Edzői értékelés Schindler Szabolcs: Az első félidőben nagyon rosszul játszottunk, ami teljesen rányomta a bélyegét a mérkőzésre. A második félidőben volt jó 20 perc, amikor jól ment a játék. Azt kértük a fiúktól, hogy a földön játsszanak, ne legyenek ívelgetések, de ez nem ment. Sajnos ismét két egyéni hibából kaptuk a gólokat, ráadásul pontrúgásból. Az egyiket szögletből, a másikat szabadrúgásból. Ez ezen a szinten nem megengedhető. A csapat még mindig nem tud koncentrálni, ami óriási probléma. Nagyon csalódott vagyok, de főleg azért, mert az utolsó néhány mérkőzésen mindig egy-egy góllal maradtunk alul.

 

Forrás, fotó: dorogifc.hu, internet