hírdetés
nav-fekvő
Főoldal/Online hírfolyam/Tíz embert fogtak el a rendőrök a tegnapi napon
Online hírfolyam
Tíz embert fogtak el a rendőrök a tegnapi napon
2017. szept. 05. / 16:28

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrök tíz személyt fogtak el és hét főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény gyanúja miatt.

A járőrök négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak. Az esztergomi rendőrök 2017. szeptember 4-én 14 óra 52 perckor Esztergomban, a Kiss János utcában ellenőriztek egy 28 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Szolnoki Járásbíróság lopás elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

 

Egy 23 éves budapesti férfi közlekedett Opel tehergépjárművével 2017. augusztus 4-én 13 óra 45 perckor Táton a Fő úton. Tolatást végzett és figyelmetlensége miatt a járműve hátuljával érintőlegesen nekiütközött a Fő úton haladó Suzuki gépkocsinak. A balesetben anyagi kár keletkezett.

 

Forrás és fotó:police.hu