hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Sopronban is nyert a Dorog
Online hírfolyam
Sopronban is nyert a Dorog
2017. szept. 25. / 09:37

Volt edzője csapata ellen is nyerni tudott a Dorog Sopronban.

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában: Soproni VSE - Dorogi FC 2:1. Sopron, Soproni Városi Stadion 2017. szeptember 24. 18:00. Összeállítások: Soproni VSE: Heinrich, Szőke, Kulcsár, Horváth, Fazakas, Angyal, Szabó, Ágh, Kovács, Gyürki, Hadházi Vezetőedző: Németh Szabolcs Dorogi FC: Zima, Nagyházi, Németh, Mészáros, Berkó, Szedlár, Vígh, Kamarás, Bora, Szalai, Faragó Vezetőedző: Schindler Szabolcs. Gólszerzők: Szedlár (36. perc), Horváth (83. perc), Faragó (88. perc) Sárga lapok: Kamarás (21. perc), Horváth (41. perc), Nagyházi (48. perc), Kulcsár (72. perc), Gyürki (72. perc)

 

Az I. félidő krónikája: 1 perc: Elkezdődött a mérkőzés, Vígh Ádám indította útjára a labdát. 4. perc: Baloldali szabadrúgást követően Vígh Ádám fejjel veszélyeztetett, de a labda a felső léc felett hagyta el a pályát. 8. perc: Kamarást buktatták a soproni térfél közepén, Szedlár lövése alig kerülte el a jobb sarkot. 12. perc: Kamarás futott el a jobb szélen, szép cselt követően sajnos rossz megoldást választott így odalett a helyzet. 18. perc: Fazakas Géza kevergetett a dorogi 16-oson belül, de a védelem végül tisztázott. 21. perc: Kamarás kapott sárga lapot lerántásért. 24. perc: A Sopron egy távoli lövéssel kísérletezett, de Zimának nem kellett közbe avatkoznia.

 

27. perc: Jobb oldali támadást vezetett a Sopron Bora azonban nagyot mentett. ...zeng a Hajrá Dorog, tisztelet a szurkolóknak... 30. perc: Cserélt a Sopron Angyal helyett Batizi-Pócsi a pályán. 32. perc: első soproni szöglet, a dorogi védők kifejelték a labdát, a kipattanóból beadással próbálkozott a Sopron, de a labda keresztben elgurult a Dorog kapuja előtt. 36. perc: GÓL! Formás dorogi akció futott a bal szélen Faragó pontosan adott középre, beadását Szedlár helyezte be a kapuba. 38. perc: Újra a bal oldal veszélyeztetett, Faragó adott középre Vígh Ádám lövését a kapu fölé tolta a Sopron kapusa. 41. perc: Horváth dobta fel magát a 16-oson belül a bíró sárgával jutalmazta a teljesítményét. 45. perc: a bíró 2 percet hosszabbít. Vége az első félidőnek, a Dorog csapata nagyot küzdve megérdemelten vezet.

 

A II. félidő krónikája: A második félidőt a Sopron kezdte, Horváth Péter végezte el a kezdőrúgást. Cserélt a hazai csapat, Krizsonits lépett a pályára Kovács Dominik helyett. 48. perc: Nagyházi követett el szabálytalanságot a dorogi térfél közepén, sárga lapott kapott. 53. perc: Horváth Péter veszélyeztetett, életerős lövése a felső lécen csattant. 60. perc: Lendületes kontrát vezetett a Sopron, Bora szép becsúszással mentett a 16-oson beül szögletre. Nagy a küzdelem a csapatok foggal-körömmel hajtanak, nem lehet panasz a mérkőzésre. 65. perc: Cserélt a Dorog csapata, Kamarás helyett Szellák kapott lehetőséget.

 

68. perc: Jobb oldali akciót indított a Dorog a beadást Vígh közelről a jól helyezkedő kapusba lőtte, a kontrából Batizi veszélyeztetett. Óriási helyzetek maradtak ki. 72. perc: Egy támadáson belül 2 sárga lapot is kapott a Sopron, Kulcsár és Gyürki megmozdulását ítélte szabálytalannak a játékvezető. 74. perc: Újra cserél a Dorog Vígh Ádám helyett Simon Attila a pályán. Keményedik a csata, izgalmas utolsó negyedóra vár ránk. 77. perc: Kulcsár közeli lövését védte Zima. 79. perc: Újabb cserére határozta el magát a Sopron, Szőke helyett Winkler kap lehetőséget. 82. perc: Schindler Szabolcs is kihasználta utolsó cserelehetőségét, Berkó Ádám helyett Csató Martin a csapatban.

 

83. perc: 1-1 az állás. Bal oldali támadást követően Batizi az alapvonalról adott középre és a beadást Horváth lőtte a kapuba. 88. perc: VEZETÜNK. 1-2 az állás. Szedlár indította gyönyörűen Németh Ádámot aki az oldalvonal mellől adott középre, Faragó kitűnően helyezkedett és közelről a hálóba pofozta a labdát. 90. perc: 3 perc hosszabbítás 91. perc: Óriási kavarodást követően egy soproni fejes a kapufáról a gólvonalra pattant, végül a védőknek sikerült tisztázni. Fortuna is velünk volt.

 

Forrás, fotó: dorogifc.hu, Walczer Patrik