hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Maráz Zsuzsi 2. lett a 246 km-es Spartathlonon - VIDEÓVAL
Online hírfolyam
Maráz Zsuzsi 2. lett a 246 km-es Spartathlonon - VIDEÓVAL
2017. okt. 02. / 16:02

Maráz Zsuzsanna 100 km-nél még csak a 27. volt, végül hatalmas idővel, második lett a Spartathlonon a nők mezőnyében, összesítésben, a férfiakkal együtt számolva pedig a 10. helyen végzett. videó

Maráz Zuzsanna a klasszikus ultrafutóversenyen, a 246 kilométeres Spartathlonon, amelyen Athéntól Spártáig futnak a résztvevők. A magyar versenyző saját tavalyi idejét (amivel akkor 3. lett) több mint két órával megdöntve 25 óra 42 perc 33 másodperc alatt teljesítette a távot. Az őt egyedül megelőző nő, a lengyel Patrycja Bereznowska pályacsúccsal, a hölgyek között először 25 órán belül befutva 24:47:07-tel győzött.

 

A férfiak között a litván Aleksandr Sorokin nyert 22:03:22-vel. Az idei versenyen összesen 23 magyar indult, az idei versenyen összesen 20 magyar ért célba: Maráz Zsuzsannán kívül Rudolf Tamás, Rácz Róbert, Lőw András, Veress Béla, Roskovics Miklós, Máthé Zoltán, Kreidl Csaba, Veres Szilárd, Huzsvay Edit, Lubics Szilvia, Csákány Krisztina, Evetovics-Balla Hajnalka, Török-Ilyés László, Blaskó Mihály, Vágó Boglárka, Simonyi Balázs, Kisháziné Zombory Erika, Káldi Péter, Lajkó Csaba. Hatalmas, emberfeletti teljesítmény!

 

Maráz Zsuzsannával legközelebb a Helischer József Városi Könyvtárban találkozhatnak az olvasók. Október 6-án, pénteken 17 órakor a spartathlonos élményeiről is beszélget majd Sinkó Gyulával.

 

Forrás, fotó: 168ora.hu, Sparta Photography Club