hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Dorogi döntetlen a Mosonmagyaróvár ellen
Online hírfolyam
Dorogi döntetlen a Mosonmagyaróvár ellen
2017. okt. 02. / 16:32

Október 1-jén a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában Dorogi FC - Credobus Mosonmagyaróvár 0:0.

Jegyzőkönyv: Dorog, Buzánszky Jenő Stadion 2017. október 1. kezdés: 15:00. Játékvezető: Nagy Róbert Asszisztensek: Punyi Gyula, Berényi Ákos Dorogi FC: Zima, Németh, Mészáros, Berkó, Szedlár, Vígh, Kamarás, Bora, Szalai, Lénárt, Faragó Vezetőedző: Schindler Szabolcs Credobus Mosonmagyaróvár: Tarczy, Zsirai, Kovács, Laki, Darázs, Vágó, Lőrinczy, Szépe, Bohner, Szpirulisz, Katona Vezetőedző: Várhidi Péter.

 

A mérkőzés krónikája: A mérkőzés előtti legjobb hír, hogy Lénárt Tamás felépült sérüléséből és már a kezdőben léphet pályára. Első félidő 8. perc Lőrinczy Attila 20 méterről lőtt szabadrúgását Zima bravúrosan védte, majd az ezt követő szögletet is magabiztosan fogta a Dorog kapusa. 11. perc Szépe János sárga lapot kapott, miután Szedlár támadását lökéssel tudta csak megállítani. Az ezért kapott szabadrúgást Szedlár végezte el, de Tarczy kapus ügyesen hárított.

 

A Mosonmagyaróvár védekezésre állt be, amit nagyon nehezen tudott a Dorog feltörni. 24. perc Lőrinczy szöglete nem veszélyeztette a kapunkat, Zimának nem akadt vele dolga. 26. perc Németh beadását Vígh Ádám csúsztatta kapura, ami a felső lécről pattant ki. 27. perc Szedlár szöglete sajnos veszélytelen volt a kapura, így maradt a 0-0. 37. perc Lőrinczy szögletét Vígh Ádám fejelte ki, felszabadítva ezzel a hazai kaput.

 

39. perc Lőrinczy indított akciót a félpályától, de mire Zima kapuja elé ért, eltűnt a lendület, így kapusunk könnyedén hárította az erőtlen lövést. 41. perc Szedlár szögletét Vígh Ádám fejelte a kapu irányába, de a kapus jó ütemben ért oda és hárítani tudta a fejest 44. perc Cserélt a Mosonmagyaróvár. Darázs Péter helyett Tóth Levente folytatja a játékot.

 

A második félidő krónikája: 46. perc Egy ütközést követően Katonát hosszabb ideig ápolni kellett, a játékvezető valószínűleg néhány perc hosszabbítással fogja jutalmazni az orvosi team tevékenykedését. 59. perc Vígh Ádám helyett Simon Attila a pályán. 62. perc Simon Attila szép labdaszerzéséből Németh Ádám indulhatott meg, a labda azonban a kapufa fölött száguldott el.

 

66. perc Zsirai Martin Lénárt Tamással szemben elkövetett szabálytalanságáért sárga lapot kapott. 71. perc Faragó Tamás helyett Sitku Illés folytatja a játékot csapatunkban. 75. perc Csapatunk folyamatos nyomás alatt tartja az ellenfél kapuját, de nem sikerült betalálnunk a hálóba. 78. perc Laki Balázs hagyja el a pályát, helyette Kapacina Valer a pályán 84. perc Vágó Levente le, Gulyás György fel. 85. perc Szedlár Zoltán helyére Göblyös Dániel érkezik 90. perc Nagy Róbert játékvezető nem adta meg azt a gólt, amit mindenki bent látott, így maradt a gól nélküli döntetlen.

 

Forrás: dorogifc.hu