hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Vádat emeltek a sárisápi nő ellen
Online hírfolyam
Vádat emeltek a sárisápi nő ellen
2017. okt. 09. / 11:35

Az esztergomi rendőrök befejezték a nyomozást a 43 éves nővel szemben.Az Esztergomi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy sárisápi lakos ellen.

A nő az általa vezetett Ford személygépkocsival 2017. március 30-án 15 óra 9 perckor a 117-es számú főúton Esztergom-Kertváros irányából közlekedett. Az 1117-es számú útra kívánt kanyarodni, ezért besorolt a balra kanyarodó forgalmi sávba. Balra kanyarodása előtt megállt, majd a kanyarodást megkezdve elindult, azonban nem észlelte és így nem biztosított elsőbbséget a 117-es számú úton Kesztölc irányából Esztergom-Kertváros irányába egyenesen közlekedő motorkerékpáros részére.

 

A motort vezető 40 éves férfi súlyosan sérült. A 43 éves nőt az Esztergomi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az ügyben folytatott büntetőeljárást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldték.

 

Forrás és fotó:police.hu