2019. június 18. kedd - Levente
Online hírfolyam
2017 okt. 10.
Völner Pál: Brüsszel valódi embervásárt akar

Völner Pál szerint a kvótarendszer a gyakorlatban egyfajta embervásárként működne.

Az Európai Egyesült Államok kikiáltásához vezető út egyik fontos állomása lenne a kötelező betelepítési kvóta, nagyobb számú idegen csoportok szisztematikus beköltöztetésével ugyanis gyorsan szét lehetne zilálni Európa ma még egységes nemzeteit - mondta a Magyar Időknek Völner Pál, aki szerint a kvótarendszer a gyakorlatban egyfajta embervásárként működne.

 

A lap keddi számában megjelent interjúban az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára hozzátette: "a magyar kvótaper azonban megakasztotta a folyamatot, a mostani nemzeti konzultáció pedig újabb nehézséget okozhat a Soros-terv végrehajtóinak".

 

"Az amerikai milliárdos elképzeléseinek megvalósítása visszavethetné az egész kontinenst", ezért is különösen érdekes, hogy a terv kivitelezésében a brüsszeli Európai Bizottság is részt vesz - fogalmazott. Völner Pál szerint "a Soros-terv, a kötelező betelepítés alkalmas eszköz a ma még erős nemzetállamok stabilitásának megingatásához, az európai kultúra felszámolásához", és a jelenlegi egyensúly megbomlása után bárki könnyen érvelhetne a népek jogainak megkurtítása, a további központosítás, vagyis lényegében az Egyesült Európai Államok megalakítása mellett. A kormánypárti politikus szerint a brüsszeli adminisztráció nem tett le olyan szisztéma létrehozásáról, amely kvóták alapján osztaná el, mégpedig kötelezően és állandó jelleggel a kontinensre érkező migránsokat - írja a lap.

 

Forrás:MTI

 

Fotó:Nagy Béla/Magyar Nemzet

Kereső

Kiválasztás törlése