hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Kodály nyomán - születésnapi koncert (Magyar népdalok, kicsit másként)
Online hírfolyam
Kodály nyomán - születésnapi koncert (Magyar népdalok, kicsit másként)
2017. nov. 06. / 11:27

A Sic Transit Folk Műhely, a - tavasszal bemutatott -, telt házas "Kodály nyomán" címet viselő ősbemutató sikerén felbuzdulva, valamint Kodály Zoltán decemberi születésnapjához is igazodva, újból színpadra tűzi tematikus, Kodály-műsorát.

December 13-án, a Szent Erzsébet Iskola diákjai, a következő napon, 14-én este pedig már a nagy nyilvánosság is részese lehet a zenekar esztergomi évzáró műsorának, amit nem csak azok számára ajánlunk, akik nem jutottak be a májusi ősbemutatóra, hanem mindazok számára is, akik fogékonyak egy sajátos zenei utazásra, a műfajok közti kalandozásra.

 

E tematikus Kodály műsorral érett komplett egésszé egy közel két éves „kísérletezés", melynek eredményeként jól látszik, hogy a folk, a rock, sőt a néptánc nem csak, hogy jól megfér egymás mellett, hanem együtt egy olyan sajátos egységet alkot, ami különlegessé teszi a Sic Transit Folk Műhely produkcióit.

 

Közreműködik: Balassa Bálint Vegyeskar, vezényel: Reményi Károly A Sic Transit Folk Műhely tagjai: Orosz Róbert - ének Dr. Vereckei Kálmán - gitár Torma László - gitár Sárosi Attila - basszusgitár Jászberényi Károly - dob Fülöp Antónia - vokál, néptánc Tóta Attila - néptánc

 

Nagy megtiszteltetés a zenekar számára, hogy az esztergomi koncertet követően, Kodály Zoltán születésnapján, Kodály városában, azaz Kecskeméten mutathatják be a műsorukat. Helyszín: Szent Erzsébet Iskola díszterme időpont: 2017 december 14. (csütörtök) 18:30 Belépő: 1.000 Ft

 

Forrás és fotó:Sajtóközlemény