hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Csütörtökön képviselő-testületi ülés Esztergomban
Online hírfolyam
Csütörtökön képviselő-testületi ülés Esztergomban
2017. nov. 13. / 12:26

Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő ülését 2017. november 16-án (csütörtökön) 9 órakor tartja a Városháza nagytermében.

A napirendi pontok között szerepel, a Városfejlesztési Bizottság külsős tagjának megválasztása, a képviselők módosíthatják a költségvetésről és a helyi adókról szóló rendeleteket és költségvetési átcsoportosításokat hajthatnak végre. Jóváhagyhatják a képviselők a Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. gazdálkodását. Védőoltást (bárányhimlő elleni) biztosíthatnak az esztergomi gyermekek részére.

 

Módosíthatják a képviselők a Szent István Strandfürdő, Esztergom intézmény házirendjét. Felülvizsgálhatják a Helyi Esélyegyenlőségi Programot. Dönthetnek a Béke és Igazság Pilisszentléleki Alapítvány helyiséghasználati kérelméről és a Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület helyiséghasználatáról, a Rejtélyek Háza Kft. bérleti szerződéséről, egy ingatlan tulajdonjogának megvásárlásáról.

 

Zárt ülésen döntenek az Esztergom-kertváros Településrészi Önkormányzata tagjainak megválasztását érintő önkormányzati határozatról. Önkormányzati ingatlanok és lakások bérleti díjáról. Tájékoztatót hallgatnak meg a képviselők  az aktuális peres és peren kívüli jogvitás ügyekről, valamint a két ülés közötti eseményekről.

 

Forrás: Városháza, Esztergom