2019. július 18. csütörtök - Frigyes
Online hírfolyam
2018 febr. 07.
Ingyenes lakossági szűrés és orvosi tanácsadás

Az egész országra kiterjedő Egészségügyi Informatikai Szűrőprogramról adott hírt az esztergom.hu.

Gondoskodunk az Ön, családtagjai, ismerősei, barátai,munkatársai egészségügyi szűréséről. Ne várja meg, amíg az esetleges lappangó betegsége súlyos tüneteket okoz. Ön és felnőtt családtagjai, munkatársai részére már otthonában is, informatikai módszerekkel biztosított a lakossági egészségügyi szűrés. A szűrés anonim módon történik. Csak az születés évét, nemét és a életvitel szerűen lakhelyül szereplő országot, / Magyarországon a megyét is / kell megnevezni.

 

A kérdőív kitöltésével hozzájárult a benne szereplő adatok tudományos elemzéséhez. Szűrés elérése: http://patient.monasystem.hu/szurovizsgalat/mona/ felületen lehetséges. A program által készített ajánlással keresse fel háziorvosát. Az orvos - beteg személyes találkozó nem nélkülözhető! Kérdéséivel fordulhat a munkacsoportunkhoz is. A kérdéseket az alábbi email címen lehet feltenni és a válasz erről érkezik: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Programunkat ajánljuk az egészségügyi szolgáltatóknak, önkormányzatoknak, intézményeknek és a lakosságnak is.

 

EGÉSZSÉGÜNK MEGÓVÁSA LEGYEN KÖZÖS ÜGYÜNK! A LEHETŐSÉG ADOTT, ÉLJÜNK VELE! AKADÁLYOZZUK MEG AZ IDŐ ELŐTTI, ELKERÜLHETŐ HALÁLOZÁST ÉS A ROKKANTOSÍTÁST! ADJUNK ESÉLYT A VIDÉKEN ÉLŐ EMBEREK RÉSZÉRE IS AZ EGÉSZSÉGÜK MEGÓVÁSÁRA! Dr . Zsonda László főorvos. Elérhetőségünk: E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Központi telefon: 0036/42/220-281 Ügyintéző: 0036/70/606-9247 Jogász, iroda vezető: 0036/70/631-9726 Facebook: www.facebook.com/hungaromedgroup A kiszűrt betegek időben történő gyógykezelésével ezrek életét lehet megmenteni!

 

Forrás, fotó www.hungaromed.hu, www.esztergom.hu

Kereső

Kiválasztás törlése