hírdetés
201901_B
Főoldal/Online hírfolyam/Az én napom!
Online hírfolyam
Az én napom!
2018. febr. 16. / 11:05

A Mária Rádió pályázatot hirdet tematikus napok szervezésére és megtartására középiskolák, katolikus egyetemek, keresztény közösségek, intézmények számára.

A választható témakörök: elfogadás, betegség, gyász, halál, alkohol, drog, pénz, sport, boldogság, szegénység, környezetvédelem, család, önkéntesség, imádság, tisztaság, az evangélium hirdetése, gyermekvállalás, hivatás, Krisztus követése, az Oltáriszentség, bűnbánat, bevándorlók, cigányság A pályázó közösség által benyújtott adásnaptervet a Mária Rádió stábja bírálja el.

 

Az adásnaptervnek tartalmaznia kell: - a választott témakörben minimum 4, írásban kidolgozott műsort - a műsorokban kiket szólítanának meg - hogyan épülnének fel a műsorok (hány percesek lennének, mi volna a műsor fő üzenete, milyen zenéket illesztenének a műsorba) - élő adásban telefonhívásokkal vagy előre felvett hanganyagként készítenék el Az adásnap írásbeli tervét maximum 2 A/4-es oldal terjedelemben juttassák el március 10-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a Mária Rádió szerkesztőségébe: 1133 Budapest, Gogol u. 28. A borítékra írják rá: Az én napom!

 

A legszínvonalasabb pályaművet prezentáló közösség számára a tematikus nap elkészítéséhez a Mária Rádió munkatársai teljeskörű felkészítést nyújtanak, mind elméleti, mind pedig gyakorlati képzés biztosításával. A nyertesek által elkészített hanganyagok a Mária Rádióban leadásra kerülnének, majd felkerülnek a rádió honlapjára, a nyertesek számára érdeklődés esetén rendszeres műsoridő lehetősége biztosított. Középiskolások számára igazolást állítunk kis az 50 órás önkéntes munkáról. A pályázatok leadási határideje: 2018. március 10.

 

Forrás, fotó: www.mariaradio.hu