hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/A Bottyán nyerte a Bajer János Kupát
Online hírfolyam
A Bottyán nyerte a Bajer János Kupát
2018. febr. 20. / 12:32

A Bottyán megvédte tavalyi elsőbbségét, megnyerte a VIII. Bajer János Kupát!

Ismét nagyszabású rendezvény helyszíne volt az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok. Nyolc középiskola 9-10. osztályos tanulói küzdöttek a győzelemért. A szervezők a középiskolákat kér négyes csoportba sorsolták be. Az ,,A” jelű kvartettben a tavalyi győztes Bottyán csapata 100%-os teljesítménnyel, még gólt sem kapva jutott tovább a döntőbe, folytatva a tavalyi jó teljesítményét.

 

A ,,B” csoportban a Ferences Gimnázium lett az első, megelőzve a tavalyi döntős Dobó gimnáziumot. Az elődöntőben a Dobó meglehetősen simán verte a Géza Fejedelm iskolát és lett a harmadik. A döntő nagy küzdelmet és színvonalas játékot hozott, melyet végül teljesen megérdemelten nyert meg a Bottyán iskola.

 

A díjátadáson Osvald Zsolt főszervező méltatta Bajer János sportolói múltját, példaként állítva őt a mai fiatalok elé. A főszervező kiemelte, hogy az országnak sok ilyen családra lenne szüksége, hiszen János bácsi lánya, veje, unokái, de még dédunokái is mind versenyszerűen sportoltak és sportolnak. A díjak átadásában Bajer Jánosnak segített a családtagokon kívül régi sporttársa Winkler János.

 

Forrás, fotó: Pézsa Tibor Városi Sportcsarnok, Esztergom