hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Nem unatkoztak térségünk rendőrei
Online hírfolyam
Nem unatkoztak térségünk rendőrei
2018. márc. 02. / 13:04

Mozgalmasan telt március első napja megyénk rendőreinél. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A járőrök tizenegy személyt fogtak el és négy főt állítottak elő, valamint hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre is hat esetben került sor.

A dorogi rendőrök 2018. március 1-jén 15 óra 50 perckor Piliscséven, a Basa utcában ellenőrizték egy gépjármű vezetőjét. A 36 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A férfit további mintavétel céljából a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Egy 37 éves oroszlányi férfi közlekedett gépjárművével a tegnapi napon 10 óra 40 perckor, a 11-es számú főúton Tát felől Esztergom irányába. Haladása során a 69-es kilométerszelvényben az úttestről jobbra lehajtott, ahol egy jelzőtábla tartó oszlopát kidöntötte, majd egy kerítésnek ütközve állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szintén március 1-jén egy 71 éves nő közlekedett személygépkocsival Esztergomban, a Siszler utcában. Haladása során a Petőfi Sándor utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget, a Dobogókői út irányából érkező gépjármű vezetőjének és a járművek összeütköztek. A baleset során anyagi kár keletkezett.