hírdetés
201901_C
Főoldal/Online hírfolyam/Az esztergomi tűzoltók mindennapjai
Online hírfolyam
Az esztergomi tűzoltók mindennapjai
2018. márc. 09. / 10:19

Alkotói rajz, makett és rövidfilm pályázatot hirdet az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, megalakulásának 150. évfordulója alkalmából.

Az óvodások, általános iskolások és középiskolások számára meghirdetett pályázatok témája az esztergomi tűzoltók mindennapjai - a tűzoltói hivatás bemutatásával, egy tűzoltói beavatkozás ábrázolásával, vagy bármilyen más, ötletesen elkészített, a tűzoltók, a tűzvédelem fontosságát hangsúlyozó művel nevezhetnek a résztvevők.

A pályázat célja, hogy az óvodások és az iskolások kreatív alkotásaikon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes munkáját.

Az alkotások benyújtásának határideje 2018. április 9-től 16-ig. A szabadkézi rajzokat és maketteket eredetiben, személyesen vagy postai úton kell eljuttatni az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Titkárságára (2500 Esztergom Kossuth Lajos utca 40., hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-12 óra között), kisfilm kategóriában e-mailen várják a munkákat. Az alkotásokon fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát (a pályázat beérkezésének napján betöltött életkort), e-mail címét és telefonos elérhetőségét. Minden rajzalkotást jeligével kell ellátni. A művek mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. április 27.

Az eredményhirdetésre május 03-án kerül sor az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság megalakulásának 150. évfordulója ünnepségén.

A hozzájáruló nyilatkozat innen letölthető!