2019. július 19. péntek - Emília
Online hírfolyam
2018 máj. 14.
Értékes eszközcsomag az esztergomi kórháznak

Több mint 250 ezer forint értékű, a mindennapi ellátáshoz szükséges eszközökkel gazdagodott az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Gyermeksürgősségi Osztálya egy hazai médiaértékesítő cég  jóvoltából. A vállalat közel 400 kis beteg könnyebb ellátásához és gyorsabb gyógyulásához járult hozzá.

Akár fél évig is megkönnyítheti a sürgősségi gyermekellátást az a több mint 250 ezer értékű, a mindennapokban szükséges, tisztálkodási szereket, vérvételi eszközöket és pelenkákat tartalmazó eszközcsomag, amit a médiaértékesítő cég  ajánlott fel a Vaszary Kolos Kórháznak. Az intézmény Gyermeksürgősségi Osztálya így gördülékenyebben végezheti a mindennapi gyógyítást, ami az esztergomi kis betegek mellett a megyében élő gyermekek ellátására is kiterjed.

„Ambulanciánkon évente 5000 gyermeket látunk el, akik közül közel 800 gyermek kerül sürgősségi részlegünkre. Ekkora betegforgalom mellett nagy számban van szükség olyan gyorsan fogyó eszközökre, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkánkat, segítik a gyermekek kényelmét. Örülünk, hogy a médiaértékesítő céget is adományozóink körében köszönthetjük, és a gyermekek nevében is köszönjük, hogy hozzájárultak a Vaszary Kolos Kórház Gyermekrészlegének működéséhez!” – mondta Dr. Mátai Katalin, a Vaszary Kolos Kórház vezető főorvosa, csecsemő- és gyermekgyógyász, neonatológus.

Kereső

Kiválasztás törlése