2019. május 22. szerda - Júlia, Rita
Online hírfolyam
2018 jún. 12.
Krimi és történelmi nyomozás a Múzeumok Éjszakáján

Aki már kiskorában is Columbo vagy Kojak esetleg Magnum szeretett volna lenni, annak itt a lehetőség a Múzeum éjszakáján felcsaphat nyomozónak, és közben Esztergom városához is még közelebb kerülhet.

Idén a Rejtélyek Háza Esztergom is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája kezdeményezéshez. Egy éjszaka, amikor a krimi és a kultúra is összefonódik. Országszerte 11 városban indíthatják a Rejtélyek Házával ezt a különleges estét (Esztergom, Győr, Debrecen, Székesfehérvár, Siófok, Pécs, Kecskemét, Szeged, Sopron, Eger és Budapest) - írja a Rejtélyek Háza sajtóközleményében.

 

Adott egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak Esztergom nevezetes helyszíneire ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, fejtörő. Mint egy Agatha Christie regényben, a végére fog teljesen összeállni a kép.

 

A nagyjából két órás program magában foglal egy kellemes 2-2,5 kilométer hosszú sétát a város legszebb pontjain át. Logikai feladatok megtornáztatják az ember agyát, és a közös nyomozás élménye közelebb hozza a résztvevő csapat tagjait. Korhatár nincs, viszont a program 10 éves kor alatt ingyenes. További részleteket a Facebook eseményben találhatnak.

Kereső

Kiválasztás törlése