hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Kancz Csaba marad a megyei kormánymegbízott
Online hírfolyam
Kancz Csaba marad a megyei kormánymegbízott
2018. jún. 28. / 14:20

Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott második ciklusát kezdi meg július elsején.

A Parlament Vadásztermében Orbán Viktor miniszterelnök adta át a megyei kormányhivatalok vezetőinek megbízólevelét. A miniszterelnök megyénkben július elsejétől ismételten Dr. Kancz Csabát nevezte ki a posztra. Dr. Kancz Csaba 2014 júliusa óta látja el a kormánymegbízotti feladatokat - írja a kemma.hu.

 

– A közigazgatásnak nincs más létjogosultsága és más mértéke, mint az emberek és a haza szolgálata – mondta Orbán Viktor a kinevezési okiratok átadásán, hozzátéve, hogy ma a magyar állam legjobban működő szerve a középszintű közigazgatás, és hogy itt már bevezették az életpályarendszert, de tervezik a központi közigazgatásban dolgozók fizetésének emelését is.

 

A kormánymegbízotti körben csak egy helyen, Jász-Nagykun-Szolnok megyében történt változás, miután a korábbi kormányhivatal-vezetőt, Kállai Máriát országgyűlési képviselővé választották. Az ünnepségen részt vett Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, Biró Marcell, a Miniszterelnöki Kormányiroda vezetője és Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

 

Fotó: kormanyhivatal.hu(korábbi felvétel)