hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Létrejött a Fidelitas esztergomi csoportja
Online hírfolyam
Létrejött a Fidelitas esztergomi csoportja
2018. aug. 02. / 11:04

Jótékonysággal kezdik a munkát.

Kupcsok Péter, a Fidelitas Komárom-Esztergom megyei elnöke vezetésével megalakult a Fidelitas esztergomi csoportja - írja a Fidelitas Tatabánya közösségi oldala.

 

A hétfői alakuló ülésen a megyei elnök a jelenlevő sajtó kérdésére elmondta: Fontosnak tartja, hogy a megye mind a három országgyűlési képviselői választókerületében jól működő Fidelitas csoportok segítsék a polgári szövetség munkáját.

 

Kupcsok Péter hangsúlyozta, hogy céljuk a helyi politika számára erős utánpótlás bázis létrehozása is.

 

Az ország egyik legaktívabb és a megyében legnagyobb taglétszámmal bíró tatabányai csoportja kész módszertani segítséget nyújtani az újonnan létrejött esztergomi csoport számára is.

 

Az új csoport megalakulásával a közéletben résztvenni és tenni akaró jobboldali fiatalok számára újabb cselekvési felület létesült megyénkben. Az esztergomi csoport helyi elnöknek Hégli Krisztián Zoltánt választotta meg.

 

 Első feladatként támogatók segítségével jótékonysági akciókat szerveznek. A segítségnyújtást olyan formában tervezik megvalósítani, mint óvodafestés, köztéri padok felújítása vagy játszóterek újrafestése - írja a Hídlap.

 

Fotó:Facebook