2019. július 18. csütörtök - Frigyes
Online hírfolyam
2018 szept. 04.
Szentgyörgymezőtől Argentínáig - Bejárja a világot az esztergomi duó dala

Több ezer kilométert utazott az esztergomi fiatalok dala.

Az esztergomi popformáció a Rosetti Str. már több dallal is bemutatkozott. Volt már Palvin Barbinak írt óda, aminek híre bejárta az országos sajtót is, de egy párizsi hangulatú szerelmes dal sem maradt el. A srácok most egy különleges lehetőséget kaptak.

 

Nemrégiben egy argentin zenész segítségével daluk bekerült egy ottani internetes rádióadásba. Később ennek hírére egy szintén helyi rádióállomás is bejelentkezett, hogy szívesen játszaná a Rookies című nótát, amely egy kis nosztalgikus hangulatú dal, egy vidám időutazás, amely a gyerekkor és a tinédzserélet szépségeiről szól, amikor minden könnyebb és őszintébb volt, mint a felnőttkorban.

 

A legfrissebb fejlemény pedig, hogy egy argentin alapítású nemzetközi kiadó az Asteroidea is közzétette, és gondozásába vette a dalt, ezzel egyidejűleg a fiúk pedig a kiadó közösségének tagjává is válhattak. Dalaikat már a megye rádiója, a Forrás Rádió is folyamatosan játssza, azonban sajnos még a magyarországi kiadók és menedzsmentek segítségét nem sikerült elnyerniük.

 

A két esztergomi fiatal rendületlenül küzd azért, hogy minél több emberhez eljuthasson zenéjük, remélhetőleg az új esély ehhez hozzásegíti majd őket. Folyamatosan készítik az új zenéket, és egy egy élő formációt is alakítottak a srácok, amivel hamarosan egy kislemez bemutató koncertet fognak adni az esztergomi Kaleidoszkóp Házban.

 

Addig is ha gondolják látogassák meg a Rosetti Str. Facebook oldalát, ahol dalaikat, és róluk szóló további információt is találhatnak:

https://www.facebook.com/rosettistr/

 

Fotó: Facebook

Kereső

Kiválasztás törlése