hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Halálos késelés Csolnokon
Online hírfolyam
Halálos késelés Csolnokon
2018. okt. 01. / 14:15

Egy vita halálos késeléssé fajult Csolnokon.

A gyanú szerint a 32 éves  G. Krisztián 2018. szeptember 28-án délután egy csolnoki italozó előtt szóváltásba került egy ismerősével. A férfi megszúrta a ismerősét, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt - írja a police.hu.

 

A késelő elmenekült a helyszínről, de néhány óra múlva feladta magát  a Pilisvörösvári Rendőrőrsön. G. Krisztiánt a rendőrség őrizetbe vette, gyanúsítotti kihallgatása jelenleg folyamatban van. Emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

 

Sajtóinformációk szerint egy munkáspulóverért szúrta halálra a férfi a kollégáját. A TV2 a Tényekben beszámolt arról, hogy a két férfi Budapesten dolgozott, az egyikőjük fázott, ezért kölcsönkérte a másik pulóverét, de az rajta maradt. Ezért később a késelő 26 ezer forintot követelt érte, amit az áldozat nem akart neki kifizetni, ezért támadt rá - írja az Infoesztergom.

 

Értesülések szerint a késelő drogozott is az esetet megelőzően.

 

A megölt férfi családjában nem ez az első tragédia. A férfi testvére évekkel ezelőtt egy motorbalesetben hunyt el – hangzott el az összeállításban.

 

Fotó:police.hu

 

Videó:tv2.hu