2019. június 17. hétfő - Laura
Online hírfolyam
2018 okt. 03.
Predator vs testépítők

Nemcsak egymással, de valódi moziszörnyekkel, konkrétan a Predators-filmek rémisztő alakjával is megküzdenek az október 6-án Esztergomban fellépő fitnesz és testépítő bajnokok.

A Baráth Team Sport Egyesület és az International Bodybuilding And Fitness Federation (IBFF) Hungary által szervezett esemény a Pézsa Tibor Sportcsarnokban várja az érdeklődőket. A bajnoki programok délelőtt tíz órakor indulnak és folyamatosan zajlanak megállás nélkül. A nap során férfi-, női-, valamint többféle senior- és junior kategóriákban láthat a publikum versenyeket a testépítők és fitneszesek között.

 

18 órakor a látványosságban amúgy is gazdag nap csúcspontja következik: mégpedig a nap folyamán történt válogatókból győztesként kikerült legjobbak döntője, melyben a már említett Predator, vagyis a földöntúli szörnyeteg is megjelenik (vélhetően nemcsak a sportág, de a filmsorozat rajongóinak legnagyobb örömére).

 

Az eredményhirdetés során adják át a fitnesz és testépítő ágak legjobbjainak a 4. IBFF Predators Classic Testépítő és Fitnesz bajnoki címeket, díjakat. A rendezvény belépődíjas, 2000 forint/fő, 14 alattiaknak ingyenes.

 

Forrás: sajtóközlemény, facebook, IBFF HUNGARY

 

Kereső

Kiválasztás törlése