2019. június 18. kedd - Levente
Online hírfolyam
2018 okt. 30.
Akkumulátort, gázolajat és szerszámokat is loptak

Nem ez volt az első eset, más telephelyekre is jártak lopni, de hétvégi házba is betörtek a térségben. A két felnőtt egy kiskorút vitt magával a lopásokhoz.

 

Két esztergomi és egy tokodaltárói férfit állítottak elő a rendőrök az Esztergomi Rendőrkapitányságra október 29-én. Mindhármukat lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják - írja a police.hu.

 

A gyanú szerint a 34 éves B. Zoltán, a 23 éves Sz. Zoltán 15 éves társával október 27-én éjjel a kerítést lenyomva bement egy nyergesújfalui telephelyre, és onnan egy teherautóból gázolajat, valamint egy akkumulátort lopott el. Nem ez volt az első bűncselekmény, amit a trió elkövetett.

 

Az elmúlt másfél hónapban egy táti és két nyergesújfalui telephelyről is loptak üzemanyagot. Egy alkalommal egy esztergomi hétvégi házba is betörtek, ahonnan fűkaszát, kalapácsokat, gázpalackot és egyéb szerszámokat tulajdonítottak el. A három férfit elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Az elkövetőknél tartott kutatáson a rendőrök az ellopott értékek nagy részét megtalálták, amelyeket lefoglaltak.

 

Fotó:police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése