2019. augusztus 25. vasárnap - Lajos
Online hírfolyam
2018 okt. 31.
A márianosztrai bányában kalandozhatnak az extrém futók és bringások

Egy Európában egyedülálló kaland és kihívás várja az extrém futás és kerékpározás szerelmeseit, november 3-án szombaton.

A MINEKRAFT Challenge sportesemény különlegességét, a festői környezetű Márianosztra település mellett a Colas bánya, és az azt körülvevő terület adja - írja a verseny honlapja. Monumentális, néhol már holdbéli kinézete egyedi és különleges élményt biztosít a három külön versenyszámot, a futást, mountain bike és cyclo- cross távokat teljesítőknek.

 

Magyarország északi részén, a Börzsöny hegység ölelésében egy több milliárd éve kialakult vulkán kellős közepén kerül megrendezésre, egy Európában is egyedülállónak számító sportesemény, a MINEKRAFT Challenge.

 

A versenyútvonal a COLAS Északkő Bányászati Kft. szobi bányaterületén is végigvezet, amely egy aktív andezitbányaként üzemel.

 

A futókat és kerékpárosokat egy 11 kilométeres egy nem mindennapi terepviszony és akadályok is várják majd. A rajt és a cél a márianosztrai börtön udvara lesz.

 

Nevezni a verseny hivatalos oldalán, de a helyszínen is lehet még. Az oldalon bővebb információkat is találhatnak a megmérettetéssel kapcsolatban:

www.minekraft.hu

 

Fotó:Facebook

 

Kereső

Kiválasztás törlése