2019. augusztus 25. vasárnap - Lajos
Online hírfolyam
2018 nov. 05.
Szoros meccsen nyert otthon a Dorog

A Buzánszky Jenő Stadionban, vasárnap, kora délután a DOROGI FC csapata 1–1-es félidő után 4–3-ra győzte le az ETO FC GYŐR csapatát. 

A mérkőzésre 600 néző volt kíváncsi, a meccset Nagy Norbert vezette, segítői Becséri Gergely és Márkus Péter voltak. Összeállítások: DOROG: Horváth G. – Fürjes, Lénárth, Nagy Zs., Papp M. – Kitl M., Mészáros Á. – Faragó T. (Városi, 73.), Paudits (Vígh Á., 58.), Szedlár – Hegedűs M. (Erdélyi, 81.). Vezetőedző: Miskei Attila GYŐR: Horváth T. – Tóth D., Tar, Debreceni, Völgyi (Vadász, 71.) – Vukaszovics – Szimcsó, Tajthy T., Jakab D., Andrics (Szánthó, 77.) – Mervó (Magasföldi, 60.). Vezetőedző: Király József. Gólszerző: Jakab D. (0–1) a 19., Lénárt (1–1) a 23., Mészáros Á. (2–1) az 56., Debreceni (2–2) a 61., Szedlár (3–2) a 69., Vígh Á. (4–2) a 90., Jakab D. (4–3) a 94. percben.

 

Edzői nyilatkozatok: Miskei Attila: Sajnos sok olyan mérkőzésünk volt, amit szerettünk volna megnyerni, de akkor nem jött össze. Most minden kiszakadt a srácokból. Nagyon büszke vagyok rájuk, mert a Dorognak mindig az az erőssége, hogy egységes és jó csapat. Király József: Saját magunkat vertük meg, mert olyan gólokat kaptunk, amilyeneket szerintem nem illik kapni ebben az osztályban. Kettő kettő után döntőnek bizonyult a harmadik dorogi gól, mert utána már rohantunk az eredmény után és nem tudtunk talpra állni. Maximálisan csalódott vagyok és sajnálom a szurkolóinkat is, akik most szintén csalódottan utaznak haza.

 

Forrás, fotó: dorogifc.hu

Kereső

Kiválasztás törlése