2019. augusztus 25. vasárnap - Lajos
Online hírfolyam
2018 nov. 05.
Kiraboltak egy nőt az esztergomi buszállomáson

Egy padon várakozó nőre támadt rá az esztergomi rabló.

Egy férfi november 1-jén késő este Esztergomban, a Simor János utcában egy padon ülő nő mellett foglalt helyet. A 28 éves férfi a nő táskájában, az akarata ellenére kutatni kezdett, és a pénztárcájából pénzt vett ki - írja a police.hu.

 

Észrevette, hogy a nő kezén több gyűrű is van. Az egyik kezéről két gyűrűt megkísérelt erőszakkal lehúzni, de ez nem sikerült. A másik kezéről viszont egy gyűrűt le tudott venni. Ezt követően a tettes még a nő táskájára is ráfogott, és azt többszöri rángatás után tudta csak a kezéből kitépni, és megszerezni.

 

A nő segítségért kiabált, ekkor a támadó a táskát eldobta, majd elmenekült. A kiérkező járőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, melynek során azonosították a 28 éves helyi lakost. A járőrök november 3-án délelőtt elfogták H. Sándort, akit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállítottak.

 

A rendőrök a kutatás során a gyűrűt lefoglalták. A nyomozók a tettest gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfit bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A rendőrség rablás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

 

Fotó:police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése