2019. május 22. szerda - Júlia, Rita
Online hírfolyam
2018 nov. 13.
Ismét nagy dobásra készülnek az esztergomi Dobó Gimnáziumban

Tizedik alkalommal szervezik meg Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményét idén november 17-én, szombaton a Dobó Gimnáziumban 10 és 22 óra között.

 A Dobó-kockák Társasjáték nap során a kicsik és nagyok együtt társasjátékozhatnak 12 órán keresztül - írja a szervezők sajtóközleménye.

 

Közel 200 társasjáték lesz játékmesterek segítségével minden korosztálynak. Válogathatunk táblás és kártyás, humoros és komoly, logikai és kooperatív játékok közül. A tornateremben pedig folyamatos mozgásos-játékos gyerekprogramok lesznek.

 

A 10. jubileumra több újdonsággal készülnek a szervezők: 10 nyereményt sorsolnak, azok között, akik 11 óra előtt érkeznek. Sorsolás a rendezvényen 11. hó 17. nap 11 óra 17 perckor! A fődíj egy értékes családi társasjáték.

 

15 órától pedig Crokinole bemutatóra és versenyre kerül sor. A Crokinole egy igazán izgalmas, pörgős játékmenetű fából készült pöckölős ügyességi játék. A játék pillanatok alatt elsajátítható minden korosztály számára. A versenyre előzetesen lehet jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen november 15-ig.

 

A Játékkunyhó csapatával társasjáték vásár is lesz kedvezményes árakkal, akciókkal. A szervezők ezek mellett bolhapiaccal és büfével várnak mindenkit a 12 órás társasjáték ünnepen. Bővebb információ az esemény Facebook oldalán. Támogató Esztergom város önkormányzata. Szeretettel várnak a szervezők: Süttő Gábor a Dobó Társasjáték Klub és Horváth Zoltán a Játékkunyhó csapatából. Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kereső

Kiválasztás törlése