2019. június 26. szerda - János
Online hírfolyam
2018 dec. 05.
Karácsonyi adománygyűjtés az esztergomi rászoruló gyerekeknek

Feleslegessé vált könyvek, játékok, de szaloncukor és csokoládé is jöhet. A lényeg, hogy a rászoruló gyerekek is kaphassanak karácsonyi ajándékot.

Esztergom Város Polgármestere és a Művelődés Háza támogatásával karácsonyi adománygyűjtést szerveznek az esztergomi rászoruló gyermekek részére - írja az esztergom.hu.

 

Az Adventi Vásár ideje alatt a volt Zsinagóga épületében, az Imaház utca 2/A szám alatt várják a felajánlásokat 9-19 óra között (nyitvatartási időben) december 15-ig.

 

A szervezők köszönettel fogadnak feleslegessé vált, de jó állapotú könyveket, játékokat, melyek másoknak még örömet okozhatnak, továbbá szaloncukrot és csokoládét. A felajánlott adomány lehet: használt, de jó állapotú baba, autó, és plüssjáték, különböző korosztálynak szóló társasjáték, mese- és képeskönyvek, szaloncukor és csokoládé is.

 

A felajánlott adományokból a településen élő hátrányos helyzetű gyermekeknek készítenek karácsonyi csomagot. Kisgyermekes családok javára indult országos adománygyűjtő akció adta az apropót ahhoz, hogy az esztergomiak is segítsék a karácsony meghittebbé tételét a szegényebb családokban élő gyermekek számára is.

 

Várják azoknak a kedves, jó szándékú esztergomi polgároknak a segítségét adventkor, akik adományaikkal szebbé tudják varázsolni a rászoruló gyermekek karácsonyát.

 

Fotó:ittlakunk.hu(Illusztráció)

Kereső

Kiválasztás törlése