hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Akciók és innovatív szolgáltatások a Budapest Bank esztergomi fiókjában
Online hírfolyam
Akciók és innovatív szolgáltatások a Budapest Bank esztergomi fiókjában
2018. dec. 07. / 12:08

Stabilan, több mint 27 éve várja meglévő és leendő ügyfeleit a Budapest Bank esztergomi fiókja a Kossuth Lajos utcában.

Molnár Andrea fiókvezetőt a bankfiókról, a digitális banki megoldásokról, valamint az elérhető szolgáltatásokról kérdeztük. Mióta működik Budapest Bank fiók Esztergomban?

 

1991 óta várjuk a városban ügyfeleinket a bankunktól megszokott ügyfélbarát kiszolgálással, kellemes légkörben. Ami engem illet, már 5 éve dolgozom fiókvezetőként, és nap, mint nap arra törekszem, hogy a hozzánk betérő ügyfelek a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják. Mindebben egy nagyszerű csapat is a segítségemre van, akik nélkül mindez nem valósulhatna meg. Kollégáimmal együtt büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink személyre szóló figyelemben részesülnek, és barátságos, családias légkörben intézhetik pénzügyeiket.

 

Hogyan tartja a lépést a digitalizációval a Budapest Bank?

 

A Budapest Bank célja, hogy digitális megoldásaival az élvonalba kerüljön, és ennek érdekében kiemelt figyelmet fordít az innovációra. Folyamatosan fejlesztjük internetbankunkat és mobilalkalmazásunkat is, utóbbin keresztül pedig ma már elérhető a mobilfizetés virtualizált bankkártya révén, valamint idén bevezettük a sárga csekk befizetés lehetőségét is. Ugyanakkor a digitalizáció térhódítása mellett a bankfiók számunkra ugyanúgy fontos maradt az ügyfélkiszolgálás terén, hiszen tudjuk, hogy számos esetben nagyobb bizalommal fordulnak ügyfeleink a banki ügyintézőkhöz segítségért, tanácsért. A bankfiókunkban ingyen wifit biztosítunk a nálunk várakozó ügyfeleinknek, valamint a helyiségben kihelyezett tabletet is használhatják ügyintézésre.

 

Milyen szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket a bankfiókban?

 

A bankfiókban teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínálunk a lakossági ügyfeleinknek, valamint a kis- és középvállalkozások számára. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk pénzügyi kérdésekben, hiszen mi mindig segítünk megtalálni a számukra legmegfelelőbb megoldást. Lakossági ügyfeleinknek a különböző élethelyzetekhez és igényeikhez rugalmasan illeszkedő, korszerű megoldásokat kínálunk, legyen szó számlavezetésről, hitelről, vagy befektetési, megtakarítási szolgáltatásokról. Természetesen a kisvállalkozások is bizalommal fordulhatnak hozzánk akár számlavezetési, akár hitelfelvétellel kapcsolatos kérdéseikkel. Érdemes betérnie bankfiókunkba azoknak is, akik jelenleg még nem rendelkeznek lakossági bankszámlával a Budapest Banknál, hiszen most kedvezményes feltételek mellett nyithatnak Komfort vagy Zéró számlacsomagban lakossági forint fizetési számlát 2018. december 31-ig

 

*. * Lakossági bankszámla EBKM: 0,00%. A számlacsomagokra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori Lakossági számlavezetés hirdetmény valamint a Lakossági Általános Szerződési Feltételek forint vagy deviza bankszámla nyitására és vezetésére, bankkártya szolgáltatásokra, valamint folyószámlahitelre vonatkozó része; továbbá az Üzletszabályzat tartalmazza, valamint a Új lakossági fizetési számlanyitást ösztönző promóciós Hirdetményben nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései irányadóak. Az egyes számlacsomagok fenntartásának alapfeltételére vonatkozó részletes információt a Lakossági számlavezetés Hirdetmény tartalmazza. A jelen tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A Bank fenntartja a jogot, hogy az akciós időszakot az ügyfél egyidejű hirdetményi tájékoztatásával a szolgáltatásokra vonatkozóan, részben, vagy egészben meghosszabbítsa. A számlacsomagok az első éves kedvezmények biztosítása érdekében Komfort Extra (KFE), vagy Zéró Extra (ZRE) számlacsomagokban nyílnak.