2019. június 18. kedd - Levente
Online hírfolyam
2018 dec. 10.
A DOROGIAK NYERTÉK A WINKLER KUPÁT

Megvédte címét a dorogi serdülőcsapata a X. Winkler János Serdülő Kupán.

December 9-én rendezték meg az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban a jubileumi Winkler János Serdülő Focikupát. A felhívásra idén 6 csapat nevezett, akiket a szervezők 2X3-as csoportba sorsoltak. Az ,,A” jelű csoport talán az erőviszonyoknak megfelelően alakult, hiszen az Esztergom meggyőző játékkal nyert a Zsámbék és a Tát előtt.

 

A,,B” csoportban kusza volt a helyzet, teljes körbeverés után csupán 1-1 gól döntött a végső helyekről. Ebből a Dorog jött ki a legjobban, így Ők jutottak az első helyen tovább. A keresztbejátszás során az Esztergom simán verte a Mészöly gárdáját, míg a Dorog nehezen nyert a jól küzdő Zsámbék ellen, de végül bejutott a döntőbe. Az elődöntőben a csalódott csapatok csatáját a Mészöly nyerte és méltán szerezte meg a harmadik helyet.

 

A döntőben két szomszédvár találkozott az Esztergom és a Dorog. Előzetesen talán az Esztergom volt az esélyesebb, de nagy küzdelem után 1-1-es döntetlen született. A büntetőknél a dorogi lábak nem remegtek meg és végül megnyerték a kupát. Az Esztergom is megérdemel minden dicséretet, remek gárdájuk van. Az eredményhirdetésen a szervezők köszöntették a jelenlévő 83 esztendős Winkler Jánost, aki évtizedekig szolgálta a város labdarúgását játékosként és edzőként egyaránt.

 

Forrás, fotó: Pézsa Tibor Sportcsarnok, Esztergom

Kereső

Kiválasztás törlése