2019. augusztus 22. csütörtök - Menyhért
Online hírfolyam
2019 febr. 05.
Átadták Dorog Pro Urbe díját

A Jó tanuló-Jó sportolókat is elismerték.

 

Az ünnepség dr. Tittmann János polgármester köszöntőjével vette kezdetét, aki elmondta, hogy 5 évvel ezelőtt adta ki az önkormányzat a Dorogi sportpillanatok című könyvet, amely a dorogi sportélet 100 éves évfordulójára készült. Abban Mayer Lászlóval, a Dorogi FC elnökével készített interjú zárta a kötetet. Új fejezet, a patinás sportklub újabb sikerei a folytatást mutatják - írja a dorog.hu.

 

 

Dorog Város Önkormányzata a város lakossága nevében Pro Urbe díjjal tünteti ki azokat, akik nagy jelentőségű tevékenységükkel Dorog legszélesebb értelemben vett értékeit gazdagítják, Dorog megbecsültsége, elismertsége növekedését szolgálják. 

 

Az elismerést idén Mayer László, a Dorogi FC elnöke, a Dorogi Szénmedence Sportjáért Közalapítvány ellenőrző bizottságának tagja vehette át. A Dorog Város Jó tanulója- Jó sportolója díjat pedig Harmat Zsombor, a Dorogi Magyar-Angol Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola Eötvös József Általános Iskola tanulója érdemelte ki - írja a megyei önkormányzat közösségi oldala.

 

A kitüntetéseket Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és dr. Tittmann János polgármester adták át a díjazottaknak.

 

Fotó:Facebook

Kereső

Kiválasztás törlése