2019. augusztus 22. csütörtök - Menyhért
Online hírfolyam
2019 febr. 06.
Rátámadt a bíróra egy focista az annavölgyi focimeccsen

Ma bíróság elé állították az annavölgyi focistát, és megszületett az ítélet is.

 

Az Esztergomi Járási Ügyészség ma bíróság elé állította azt a focistát, aki tavaly ősszel egy mérkőzésen, a kiállítását követően szidta, majd megrúgta a játékvezetőt - értesültünk a megyei főügyészség sajtóosztályától.

 

2018. november 11. napján, 13 óra 30 perckor Annavölgyön, a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága szervezésében megyei III. osztályú labdarúgó mérkőzést rendeztek. A férfi az annavölgyi csapat játékosaként vett részt a meccsen.

 

A focista a mérkőzés közben - mivel megítélése szerint a sérelmére elkövetett szabálytalanság miatt a játékvezető nem ítélt szabadrúgást – trágár, sértő kijelentést tett a játékvezetőre, aki őt emiatt kiállította. Ezt a férfi jogtalannak érezte, és az emiatt érzett dühében elindult a bíró felé, közben folyamatosan szidta, majd amikor odaért hozzá, megrángatta a mezét, és egyszer belerúgott a combjába. A mérkőzés vezetőjének nem lett sérülése.

 

A labdarúgó mérkőzés mindenki számára azonos feltételekkel állt nyitva, azon kb. 50 fő volt jelen. Az ügyészség a beismerő vallomást tett focistát nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével vádolta, és ma bíróság elé állította.

 

Az Esztergomi Járásbíróság a férfit 300.000 forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős. 

 

Fotó:men.hu(Illusztráció)

Kereső

Kiválasztás törlése