2019. május 21. kedd - Konstantin
Online hírfolyam
2019 febr. 20.
Szép kis éremgyűjteménnyel tértek haza az esztergomi kick-boxosok

Egy nemzetközi versenyről összesen 9 éremmel tértek haza az esztergomi sportolók.

 

Az elmúlt hétvégén Szlovákia fővárosába Pozsonyba vezetett az Esztergomi Kick-Box SE versenyzőinek útja, akik Olasz Attila vezetésével ismét kiváló eredményekkel tértek haza északi szomszédjainktól - írja a csapat közösségi oldala.

 

A Slovak Open elnevezésű nemzetközi versenyen 83 klub közel 1000 nevezője küzdött meg a dobogós helyekért. A két napos viadalon szombaton az utánpótlásé volt a főszerep, a nap végére 3 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem szerepelt az Esztergomi Kick Box SE neve mellett.

 

Vasárnap a felnőttek küzdelmei során ezt a számot sikerült még megfejelni 3 arany- és 1 ezüstéremmel, így összesítésben 6 aranyat, 2 ezüstöt és 1 bronzérmet sikerült hazahoznia a Mieinknek Pozsonyból.

 

Ez az eredmény azt jelentette a végelszámolásnál, hogy annak ellenére, hogy a szokásosnál kevesebb, 8 versenyzővel vett részt a csapat a tornán, a 83 egyesületből az előkelő 6. helyen végeztek. Light-contact szabályrendszerben pedig még a dobogóra is felfért az alakulat és a 3. helyet sikerült megszerezni.

 

Az esztergomi csapatból Kajtár Bence ismét duplázni tudott, aki saját súlycsoportjában a junior és a felnőtt korosztályban sem talált legyőzőre. Vígváry Viktor pedig 3-szor állhatott a dobogó legfelsőbb fokára a hétvégén, 4. döntőjét is csak szoros pontozással, mindössze 2! ponttal veszítette el egy regnáló felnőtt Európa-bajnok ellen, akit light-contact szabályrendszerben viszont legyőzött aznap.

 

Aranyérmesek: Kajtár Bence junior light contact -74 kg Kajtár Bence felnőtt light contact -74 kg Vígváry Viktor junior light-contact -94 kg Vígváry Viktor junior kick-light -94 kg Vígváry Viktor felnőtt light-contact -94 kg Jánosi Máté felnőtt light-contact -84 kg

 

Ezüstérmes: Magyar Szabolcs junior kick-light -69 kg Vígváry Viktor felnőtt kick-light -94 kg

 

Bronzérmes: Tóth Dénes cadet 2. kick-light -37kg (A csapatképről Bujalka István Benedek, Tóth Dénes, Baráth Albert Károly és Gönczi Máté hiányoznak.)

 

Fotó:Facebook

Kereső

Kiválasztás törlése