2019. augusztus 25. vasárnap - Lajos
Online hírfolyam
2019 márc. 04.
Három aranyat és egy ezüstöt hoztak haza az esztergomi kick-boxosok Írországból

A csapat edzője is egy arannyal erősítette a végeredményt. Az esztergomi sportolók a dublini Wako Kick-box Világkupán jártak.

 

 

Az Esztergomi Kick-box SE versenyzői 3 arany és 1 ezüstérmet szereztek. Károly Albert Baráth Older Cadet 57kg-ban a 8 között kis pontarányú vereséget szenvedett a későbbi győztestől - írja a csapat közösségi oldala.

 

Vígváry Viktor junior -94kg-ban aranyérmet szerzett. A felnőttek között az első körben osztrák ellenfelét magabiztosan legyőzve jutott a legjobb 8 közé, ahol az EB ezüstérmes német versenyzővel szemben 2:1 pontozásos vereséget szenved. A német versenyző végül megnyerte a súlycsoportot.

 

Kajtár Bence az előző versenyezhez hasonlóan remek formát mutatott, hiszen junior és felnőtt kategóriában is döntőt játszhatott az egyik legnépesebbnek számító súlycsoportban -74kg-ban.

 

Fotó:Facebook

 

A juniorban ismét aranyérmet szerzett, míg a felnőttek között a döntőben sérülés miatt feladni kényszerült a mérkőzést, de így is egy remek ezüstéremmel zárt. Attila Olasz 35év feletti kategóriában -79kg-ban állhatott a dobogó legfelső fokára.

Kereső

Kiválasztás törlése