2019. július 21. vasárnap - Dániel
Online hírfolyam
2019 márc. 28.
Biciklit, csöveket, grillezőt és radiátort is lopott egy tokodaltárói férfi

Sz. Gergely márciusban beindult, és több helyszínről is vitt , amit tudott.

 Az esztergomi rendőrök a kórházi tolvaj után egy másik férfit is elfogtak, aki kerékpárokat, rézcsövet, vascsövet és radiátort is lopott. A 24 éves tokodaltárói férfit letartóztatta a bíróság - írja a police.hu.

 

Négy rendbeli lopás bűntett és három rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 24 éves tokodaltárói férfi ellen. Sz. Gergely 2019. március 4-én egy táti élelmiszerüzlet előtt leállított kerékpárt tulajdonított el. Négy nappal később egy melléképületből lopott el egy biciklit.

 

A következő bűncselekményt március 12-én követte el, amikor egy tokodaltárói ház udvaráról radiátort, grillezőt, üstöt és vascsövet tulajdonított el. Négy nappal ezután szintén egy udvarról lopott, ezúttal rézcsövet és marógépet. Másnap a tettes még ezen kívül egy tokodi telephelyre is bement és egy tárolóba bejutott, de a riasztó megszólalt, ezért távozott.

 

További két bűncselekményt követett el a tettes még márciusban, akkor szintén kerékpárt és egy hegesztő gépet lopott, amit később értékesített. A sorozatnak az esztergomi nyomozók vetettek véget, akik 2019. március 25-én, Dorogon elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

 

Sz. Gergely lakásán a rendőrök kutatást tartottak, amelynek során az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták. Az ellopott kerékpárokat a sértettek visszakapták. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az Esztergomi Járásbíróság 2019. március 28-án elrendelt.

 

Fotó, videó: police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése