hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/Jogosítvány és kötelező nélkül, forgalomból kivont kocsival és részegen autókázott Esztergomban
Online hírfolyam
Jogosítvány és kötelező nélkül, forgalomból kivont kocsival és részegen autókázott Esztergomban
2019. ápr. 01. / 15:56

A bakonszegi férfi az autó tulajdonosával együtt kocsikázott.

 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei március 31-én 17 óra után Esztergomban, a Schweidel József utcában ellenőriztek egy kocsival közlekedő bakonszegi lakost - írja a police.hu.

 

Az iratok ellenőrzése során megállapították, hogy az autót a forgalomból ideiglenesen kivonták és kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezik. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredmény mutatott, ezért további intézkedés megtétele céljából a rendőrkapitányságra előállították.

 

A férfi elmondta, hogy nincs vezetői engedélye, azt korábban elvették tőle. A rendőrök a forgalmi engedélyt és a hatósági jelzést átvételi elismervény ellenében elvették, a 20 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából. A kocsiban tartózkodó tulajdonos ellen, járművezetés tiltott átengedése miatt indult szabálysértési eljárás.

 

Fotó:faktor.hu(Illusztráció)